Logistics

Het plannen en managen van een grote vloot aan tankwagens op basis van real-time informatie is een uitdaging met welke vele logistieke bedrijven geconfronteerd worden. Lees hoe we met GO4Logistics in 10 weken van een eerste workshop tot het opleveren van werkende software gingen.
Het binnen halen van een nieuwe klant die jaarlijks tonnen staal laat vervoeren, brengt een pak administratie met zich mee. De oorspronkelijke software voor magazijnbeheer was hiervoor niet voldoende en dus ging DP-Word op zoek naar software die de nodige snelheid van werken kon combineren met een accuraat zicht op de situatie in het magazijn en planning van aan en afvoer van staal.

Construction

Om opdrachten voor de overheid te kunnen aanvaarden worden aannemers in de bouw in vele gevallen verplicht om facilitaire diensten aan te bieden. BAM ziet dit als een nieuwe en strategische opportuniteit om zich te onderscheiden van zijn concurrenten. Ze hebben dan ook beslist om de software voor dit facilitair management op maat te laten ontwikkelen.

Education

Odisee, tot september 2014 gekend als HUB, biedt meer dan 25 verschillende bachelor opleidingen verspreid over 6 verschillende campussen aan. De IT-organisatie van Odisee faciliteert een heel aantal processen en domeinen van deze organisatie. Involved versterkt het .NET development team en levert advies op architecturaal niveau.
In Vlaanderen is het probleem van plaats tekort binnen het onderwijs ondertussen wel bij de meesten gekend. Als nieuwe school die ook een nieuwe manier van leren handhaaft vond LAB Onderwijs het niet meer dan evident om de inschrijvingen digitaal te laten verlopen.

Health

Voor IDEWE ontwierpen en ontwikkelden we een Webapplicatie ter ondersteuning van hun onderzoek naar stress op het werk. Met deze applicatie wil IDEWE werknemers in België weerbaar maken voor stress en stressoren in hun werkomgeving.

Public Sector

Als selectiebureau van de Federale Overheid staat Selor in voor het selecteren van nieuwe werknemers voor de verschillende departementen en het afnemen van examens bij de ambtenaren. Met meer dan 500 kandidaten per dag die over de vloer komen wordt Selor met de nodige uitdagingen geconfronteerd. Involved staat de development organisatie bij met architecturaal advies en versterkt het team met eigen developers.

Mobility

Na een lange en intensieve samenwerking op vlak van .NET maatwerk ontwikkeling heeft Bridgestone ons gevraagd om een native Microsoft tablet applicatie te bouwen om de verkopers sneller en effectiever voorraden te laten checken en bestellingen voor hun verdelers door te geven.

Andere klanten

Wil je meer weten? Advies nodig?