ECMAScript 6 en 7 en wat met Angular

Introductie in ES6 en ES7 (Joeri Van Steen) 1 uur

ECMAscript 6 is de volgende JavaScript standaard. Desondanks dat het nog geen officiële standaard is, krijgt het wel ondersteuning op vele platformen. Verschillende populaire JavaScript frameworks hebben een build step opgenomen zodat ze volledig kunnen genieten van de nieuwe constructs in de taal - ES6. We bespreken de meest bruikbare nieuwe features van ES6, alsook enkele aanvullingen van ES7 die van JavaScript een nog betere development omgeving maken. In onze aanpak brengen we een mix van ervaringen van interessante JavaScript engineers, enkele interessante tools voor het optimaliseren van je development cyclus aangevuld met live oefeningen en activiteiten.

ES6 en Angular 1.X (Joeri Van Steen) 20 min

Met Angular 2 aan de horizon is op dit moment het voorzien van een transitie naar 2.0, de beste manier voor het bouwen van Angular 1.x apps. Tijdens deze talk gaan we dieper in op de mogelijkheden voor het bouwen van apps volgens een moderne aanpak waarbij je ES6 features mee in je Angular 1.x architectuur opneemt.

ES6 en ES7 Core concepts in Angular 2.0 (Hannes Neukermans) 20 min

Het Angular team heeft een eerste beta versie van Angular 2 gelanceerd. Er zijn nog steeds een aantal zaken die afgerond moeten worden voor we van een final release kunnen spreken. Toch, deze beta versie geeft ons een solide basis voor het bouwen van de eerste Angular 2 apps. Tevens bekijken we welke ES6 en ES7 features binnen Angular 2.0 geïntroduceerd worden.

Timing

18h00: Hoagie welcome (catering)

18h30: Sessie 1

19h30: Break

20h00: Sessie 2 & 3

20h40: Casual chitchat about hot topics with cool drinks

21h30: Close the door or stay the night

Registratie

Registratie op Meetup