Organisatie van Professionele JavaScript Projecten

JavaScript is nog nooit zo hot geweest en terecht want met de actuele JavaScript libraries merkt u als gebruiker geen verschil meer tussen een Web Applicatie en een Native Applicatie.

Angular.js, Backbone, Ember zijn snel rijzende sterren aan het maatwerk software firmament. Het zijn allemaal frameworks die Javascript toegankelijker maken en bieden daardoor voor de eerste keer in de geschiedenis de mogelijkheid om grootschalige professionele Web Applicaties te bouwen die even gebruiksvriendelijk zijn als Native Applicaties. Kortom, JavaScript geeft ons de kans om een rijke gebruikerservaring op eender welke device te bieden.

Is uw team klaar voor JavaScript?

JavaScript Technologie is er wel klaar voor maar hoe verzekert u zich ervan dat u in dit nieuwe bos de bomen nog blijft zien? Een berg code is immers geen applicatie. Bent u er wel zeker van dat de applicatie die u hebt laten bouwen ook door iemand anders dan de ingehuurde developer gewijzigd kan worden? Applicaties bouwen is geen kunst, het is een herhaalbaar proces waar structuur en organisatie van cruciaal belang zijn. JavaScript wordt door velen gepercipieerd als chaos waar alles mag en waarin slimme cowboys zich formidabel thuis voelen.

Het seminarie

Een professioneel JavaScript project organiseren vraagt structuur en discipline van jouw team. Ze worden geconfronteerd met unieke uitdagingen en hebben nood aan specifieke processen en technieken Ontdek tijdens dit seminarie hoe uw ontwikkelingsproces kan structuren en welke omkadering uw team nodig heeft voor het aangaan van professionele JavaScript projecten. Met andere woorden, u leert hoe u dit racepaard met eindeloze mogelijkheden in de hand kunt houden.

Praktische informatie

  • Mercator, Veldkant 33a, 2550, Kontich
  • Dinsdag 19 maart, 09:00u
  • Er worden broodjes voorzien!
Terug naar overzicht
Registreer online

Registratie voor dit event is afgelopen.