Het delen van kennis en bijdragen aan de omgeving staat steeds centraal bij Involved. Als consultants gaan we ver en onderzoeken we problemen om zo tastbare oorzaken en praktische oplossingen aan te bieden. We denken samen met onze klanten en zorgen voor concrete actiepunten in de vorm van een helder uitvoerbaar plan.

Software, design, development & delivery

We adviseren en begeleiden onze klanten over alles dat gerelateerd is aan software development, design en delivery. We kunnen onder andere helpen in de volgende domeinen:

  • Analyseren, bedenken en ontwerpen van business software
  • Versterken van je development team met ervaren consultants
  • Verbeteren van je software development- en delivery proces
  • Begeleiden bij het migreren of ombouwen van oude systemen
  • Uitvoeren van audits op bestaande oplossingen en systemen
  • Begeleiden bij het implementeren van agile practices

All-Round Consultants

Involved heeft een duidelijke passie en voorkeur voor Microsoft .NET Technologie. Consultants die deze passie voor .NET Technologie delen werken dus graag voor Involved. Dit in combinatie met onze doorgedreven focus op User-Centered Design, Agile Development en Application Lifecycle Management vormt een ideale voedingsbodem voor all-round ervaren consultants. Bij Involved beschikken consultants naast een perfecte kennis van het Microsoft .NET framework ook over de nodige skills en inzichten in andere domeinen zoals software design, analyse, software delivery en ALM.

Wil je meer weten? Advies nodig?