Met het leveren van software op maat helpen we onze klanten met het bereiken van hun meest ambitieuze doelstellingen. Software heeft tot doel het leven van gebruikers eenvoudiger te maken en de strategische doelen van het bedrijf te ondersteunen. Involved kiest voor een pragmatische aanpak gebaseerd op bewezen technieken van Agile Development en User-Centered-Design. We gaan vele uitdagingen aan, zolang het maar bijdraagt aan de organisatie van de klant.

User-Centered aanpak

Meer en meer hanteren organisaties agile principes voor het bouwen van hun software. Echter, agile development teams hebben nood aan een methode om de juiste informatie van eindgebruikers te bekomen, assumpties af te toetsen en design beslissingen te valideren. User-Centered Design (UCD) legt de focus op precies de juiste plaats. Terwijl agile development ervoor zorgt dat de software snel en goed gebouwd wordt, zorgt User-Centered Design ervoor dat het juiste gebouwd wordt. De projectaanpak van Involved is een unieke combinatie van basistechnieken van UCD en Agile development.

Involved .NET software development methodology

Agile is een development-centrische methodologie welke engagement vraagt van business stakeholders en communiceert op basis van user stories en opgeleverde code. Involved verweeft enkele bewezen principes van User-Centered Design doorheen de eigen agile aanpak. Zo betrekken we eindgebruikers en communiceren we aan de hand van concrete, eenvoudige visualisaties. Concrete workshops, het schrijven van users stories, opstellen van storyboards en low-fidelity prototypes zorgen ervoor dat we de uitwerking van een iteratie snel en efficiënt kunnen communiceren. Onze aanpak brengt de volgende voordelen met zich mee:

Onze aanpak brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Versnellen van voortschrijdend inzicht
  • Beter begrip van noden en doelstellingen
  • Usability is een kerntaak van het team
  • Snellere feedback en testing
  • Betere en snellere inschattingen
  • Minder rework en dus betere controle over budget
  • Beperken van project risico’s

Lifecycle Management & Delivery

Een combinatie van innovatief denken, methodologie en moderne technieken geeft ons de kans om de juiste oplossingen op een zo eenvoudig mogelijke wijze te bouwen. Het leveren van software vereist meer dan de toepassing van evidente zaken zoals agile practices. We benaderen de volledige application lifecycle op een holistische wijze met als ultieme doel het systematisch leveren van software volgens een slanke en pragmatische methode. Met behulp van onze aanpak en methodologie kan een development team snel en efficiënt nieuwe software leveren en onderhouden.

.NET Technology and more

Hedendaagse software neemt vele vormen aan. Het is niet meer dan logisch dat we voor elke nieuwe situatie op een pragmatische wijze voor specifieke technologie kiezen. De passie en focus van Involved voor de Microsoft .NET Stack houdt ons niet tegen om een veel ruimer spectrum aan technologieën in te zetten. Een business applicatie gebouwd op een JavaScript Framework, ondersteund door een server-side .NET oplossing en welke haar data in een NoSQL database bijhoudt is voor ons bijvoorbeeld een evidentie.

Wil je meer weten? Advies nodig?