Focus op Software Development & Delivery

Onze bewuste focus op het ontwerpen, ontwikkelen en leveren van software biedt jou de mogelijkheden om dagelijks enkel bezig te zijn met de zaken die bijdragen aan je ontwikkeling. Kortom, opdrachten die je later graag als referentie aanhaalt.

Onbegrensde leermogelijkheden

Klassieke opleidingen en certificering zal je bij Involved niet snel tegenkomen. We selecteren de opdrachten die binnen je doelstellingen vallen zodat je elke dag kan bijleren. Tevens ondersteunen we elke vorm van zelfstudie zoals online courses, boeken en conferenties.

Ruimte voor continue verbetering

We geven de ruimte om de dingen goed en vooral juist te doen. Op een pragmatische manier scheppen we een context waarbinnen developers de ruimte hebben om de dingen goed te doen, van hun project een referentie te maken en software geleverd te krijgen.

Moderne technologie

Onze passie voor .NET technologie houdt ons niet tegen om ruimer te gaan. We geloven in moderne open-source technieken en zetten web-technologie in bij het bouwen van software.

Locatie & Flexibiliteit

We hanteren een pragmatische aanpak om met de realiteit van het fileleed in België om te gaan. Zaken zoals vroeg starten en dus vroeg stoppen voor de file, geen verplichte middagpauze en thuiswerken kunnen voor jou net het verschil maken.

De juiste tools & hardware

Involved werkt met een goed uitgewerkte development omgeving waar alle tools en processen aanwezig zijn. Daarnaast krijgt elke consultant een budget voor een krachtige laptop. Onontbeerlijk om vlot en aangenaam te kunnen werken.

Sollicitatieprocedure

Online Sollicitatie

Kies een job die je interesseert en solliciteer online. We nemen meteen je sollicitatie door en geven vervolgens feedback.

Ben je recent afgestudeerd? Dan is de Involved Masterclass iets voor jou.

Telefonisch interview

Tijdens dit telefonisch gesprek gaan we na wat je interesse, ambities en doelstellingen zijn. Belangrijkste is dat we weten of er een match is. Dit is tevens ook het moment op welke dat je de nodige vragen kan stellen en nagaan of Involved wel de juiste omgeving voor jou is.

Verkennend gesprek

Als uit het telefonisch gesprek blijkt dat er een match is organiseren we een verkennend gesprek. Bedoeling is dieper in te gaan op je ervaring, kennis en ambities. Dit is het moment op welke de moeilijke vragen gesteld worden. We laten je praten met verschillende mensen. We willen je tonen wat werken bij Involved in de realiteit betekent zodat je zelf kan nagaan of je klaar bent voor een nieuwe uitdaging bij Involved.

Technisch interview

Om je technische capaciteiten goed in te kunnen schatten wordt er een technisch interview met een software architect georganiseerd. We willen niet enkel weten of je de job aankan, belangrijker is dat we weten wat je sterke kanten zijn.

Ons voorstel

We maken duidelijk op welke manier we met je samen willen werken en welke omgeving we je kunnen bieden. Een voorstel geeft je dus een goed beeld van welke uitdagingen je kan verwachten en hoe we je zullen ondersteunen.

Ons aanbod

Involved is een groep specialisten met passie voor het ontwerpen, ontwikkelen en leveren van maatwerk software. We geven getalenteerde software engineers de ruimte en mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen en leiders in hun domein te worden. Een developer met interesse, passie en een zekere graad van zelfsturing vindt bij Involved het ideale kader om zichzelf verder te vormen.

Uitbouwen van domeinkennis en expertise

Involved is een nichespeler met een sterke focus op software development. We hanteren een doordachte projectmethodologie gebaseerd op SCRUM en User-Centered Design en zetten onze kennis van Application Lifecycle Management in om software gebouwd en geleverd te krijgen. Developers met passie voor software engineering vinden bij Involved de juiste focus voor het verder uitbouwen van hun expertise.

Ondersteuning in persoonlijke ontwikkeling

Involved ondersteunt mensen met passie en ambitie die willen groeien en leiders in hun veld willen worden. Dit verzorgen we door samen met jou een persoonlijk ontwikkelingstraject uit te werken. Bedoeling is dat we de opdrachten selecteren die inhoudelijk binnen de door jou gestelde doelstellingen vallen. Dit wordt aangevuld met een stuk coaching door ervaren collega’s. Bij Involved zijn we geen fan van klassieke opleidingen. Daarom ondersteunen we elke mogelijke vorm van zelfstudie. Zaken zoals budget voor online courses, boeken en conferences behoren tot de mogelijkheden.

De dingen goed kunnen doen

Door de ruimte te laten om de dingen goed en vooral juist aan te pakken, maken we van elk project een referentie. Als je wil streven naar continue verbetering en trots wil kunnen zijn op je eigen werk, ben je bij Involved op de juiste plaats.