Met IMC ben je meteen relevant

Young Graduates krijgen via de Involved Masterclass de kans om de nieuwste technieken onder de knie te krijgen. Gedurende 5 weken word je ondergedompeld in een gezonde verhouding theorie/praktijk. Afsluiten doen we met een grote architectuuroefening. Hierbij werk je samen met andere deelnemers om de architectuur van een softwareproject op poten te zetten. Onze eigen ervaren en gedreven developers en architecten staan je hierin dagelijks bij.

.NET Software Consultancy

"Het is verbazingwekkend hoeveel ik bijgeleerd heb in de IMC. Als schoolverlatende developer dacht ik dat ik de meest actuele technologieën wel onder de knie had. De IMC heeft deze kennis echter nog sterk uitgediept en het verschil tussen kennen en kunnen duidelijk gemaakt."

Rob Hendrickx, Software Engineer, Graduate KdG 2016

De inhoud van de IMC

Bij Involved zijn we goed op de hoogte van wat leeft binnen onze industrie. Het curriculum van de Involved Masterclass wordt elk jaar up-to-date gebracht en volgt de laatste en meest relevante technologiëen.

  • JavaScript, AngularJS, ReactJS, NodeJS
  • C#, ASP .NET Core
  • Software Architectuur, Domain Driven Design
  • Continuous Integration, Continuous Delivery, SCRUM
  • SQL & No-SQL + ORM

Daarnaast dompelen we je tevens onder in de juiste methodologie en concepten die je nodig hebt om als Software Engineer mee te kunnen in uitdagende projecten.

FAQ

1/ Voor wie is de IMC ?

IMC is geen basiscursus programmeren. Je bent dus iemand die al concrete ervaring heeft of net van de schoolbanken komt binnen een relevante richting.

2/ Welk formaat hanteert IMC?

We zorgen voor een mooie afwisseling tussen klassikale training, zelfstudie en hands-on projecten.

3/ Waar gaat IMC door?

Zo goed als alle lessen gaan door in onze kantoren te Kontich. Enkele keren zal je op verplaatsing moeten samen met je collega-graduates.

Geinteresseerd ?

De deuren van onze IMC staan altijd open voor jonge developers die hun carrière een snelle start willen geven. We geven mensen graag kansen.

Solliciteer online voor deze functie
of
mail je curriculum vitae naar
imc@involved-it.be
|