Get involved!

Wij werven aan. Jong bloed met goesting om te groeien, meer ervaren developers met een passie voor de laatste hightech snufjes of een combinatie van de twee.

Ook stageplaatsen bieden we aan. Bijna heel het jaar door zijn hier stagiairs aan de slag, meestal uit de provincie Antwerpen, soms ook uit Limburg of Brabant.

We zoeken collega’s met passie en talent voor software engineering. Vind je alledaagse softwareprojecten maar saai? Durf je gangbare methodes in vraag te stellen? Prachtig. Bij Involved ligt de focus op inhoud, impact en uitdaging. Als het dat is wat je zoekt in een job: Welkom!

Solliciteer vandaag nog op een van de vacatures hieronder of neem spontaan contact met ons op. Tot snel!

.NET Developer

We zoeken iemand gepassioneerd voor onze .Net developer vacature. Wil je vooral graag programmeren en heb je een stevige technische basis? Solliciteer dan vandaag nog.

Bekijk vacature

Lead Developer

We zoeken een Lead Developer met sterke soft skills. Ben jij een high potential met een brede technische achtergrond, een natuurlijke leider die graag coacht en een mentor voor zijn team wil zijn? Dan is deze job perfect voor jou.

Bekijk vacature

Stagiairs

Heb je een stevige basis in .NET en JavaScript en wil je echt goed worden in wat je doet? We bieden stageplaatsen aan studenten die de perfecte omgeving zoeken om te groeien als developer en als mens.

Meer info

Werken bij Involved

Zodra je bij ons aan boord bent, gaan we er samen voor. Jij met al je ambities en wij in onze rol van werkgever en coach.

Je krijgt een uitgebreid opleidingsbudget, heel wat doorgroeimogelijkheden en een persoonlijke coördinator. Dat is jouw informele aanspreekpunt waarmee je alles kunt bespreken, in alle vertrouwen.

Werken bij Involved, dat is vooral bijleren.

Elke dag leer je bij over technologie en over het leven. In de praktijk bij je klanten, maar ook van je collega’s. Bij Involved stimuleren we mekaar om te groeien, zowel qua kennis als op menselijk vlak.

Elke maand ontmoet je alle collega’s in levenden lijve. We praten over technologie, want dat is wat ons in de eerste plaats bindt, en over de uitdagingen van de job. Je staat er niet alleen voor.

Minstens elk halfjaar of elke keer als jij het nodig vindt, maak je een lange wandeling met je coördinator. Jullie bespreken dan je opdracht bij de klant, zoeken samen oplossingen voor eventuele problemen of twijfels en stippelen je toekomst verder uit. Jouw toekomst, dat is een zeer individueel verhaal, dat we heel serieus nemen.

Wanneer je bij ons solliciteert, maken we graag eerst kennis met de mens achter de software engineer. We willen weten of er een match is tussen jou en de sfeer bij Involved. En jij stelt zoveel vragen als je wilt over hoe wij jou kunnen helpen om de beste versie van jezelf te worden.

Klikt het tussen ons? Dan organiseren we een volgend gesprek over technologie, over jouw kennis, ervaring en visie op software bouwen. Als dat allemaal goed zit, doen we je onmiddellijk een financieel voorstel. Heb jij het gevoel dat je bij ons zal kunnen groeien? Zeg dan ja tegen Involved!