Join Involved

Bij Involved ontdek je een omgeving waar je vooral zelf keuzes maakt. Een omgeving waar je zelf bepaalt hoe je jouw werk aanpakt en organiseert.

We bieden je een flexibele werkomgeving waar je terecht komt in een straf en bovenal zeer wijs team. Werk samen met ons aan waanzinnige projecten voor interessante klanten en maximaliseer zo je kansen om te groeien. Ons team tast graag de grenzen af van hun technisch kunnen. We investeren dan ook met plezier in je persoonlijke groei.

We leggen ons team graag in de watten. Boven de marktconforme verloning bieden we je vrijheid in de keuze van je tools, tech en opleidingsmiddelen. Bij Involved geeft iedereen individueel invulling aan zijn eigen traject.

We streven naar een optimale work-life balance en zorgen voor een werkomgeving waar je jou thuis voelt. Met leuke activiteiten, weekends en ook ad-hoc apéro’s kan ons team tijdig op krachtig komen.

Overtuigd? Laat dan van je horen en hopelijk zitten we spoedig met elkaar aan tafel.

Full-stack .NET Developer & Consultant

We zoeken een ervaren full-stack developer & consultant met kennis van .NET en moderne JavaScript frameworks die interesse heeft in Cloud Native development en Azure Cloud.

Bekijk vacature

Cloud Native .NET Developer & Consultant

We zoeken een ervaren en enthousiaste Cloud Native .NET Developer & Consultant met kennis van .NET en moderne JavaScript frameworks die interesse heeft in Cloud Native software development en Azure Cloud.

Bekijk vacature

Lead .NET Developer & Consultant

We zoeken een ervaren Lead .NET Developer & Consultant met sterke soft skills, leiderscapaciteiten, kennis van .NET en moderne JavaScript frameworks die interesse heeft in Cloud Native Development en Azure Cloud.

Bekijk vacature

Spontane sollicitatie

Kan je jezelf niet helemaal terugvinden in onze vacatures, maar denk je dat je ons team nóg beter kan maken? Laat ons iets weten en we nemen zeker contact met je op!

Meer info

Werken bij Involved

Zodra je bij ons aan boord bent gaan we er samen voor. We geven jou de context om je persoonlijke groei te voeden. Gedurende verschillende check-in momenten maken we zeker dat je jouw persoonlijke ambities en wensen weet waar te maken.

We streven ernaar om niet enkel je eigen manier van werken, maar ook deze van het team continu te verbeteren dankzij onze unieke op Sociocracy 3.0 gebaseerde aanpak. Zo is iedereen betrokken bij de besluitvorming en sturing van het team en onze manier van werken.

Laat van je horen en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Vind je niet direct je goesting, verras ons met een spontane sollicitatie en we bekijken welke rol we voor jou in ons team kunnen vrijmaken.

Flexibiliteit
Het nieuwe werken is niet meer weg te denken. We bieden een hoge graad van flexibiliteit zodat je keuze hebt in locatie en uren volgens welke je werkt. Zo dragen we bij aan een work-life balance en het milieu.

Groei en loon
We koppelen je persoonlijke groei aan je verloning. Elk jaar hebben we hier een open gesprek over en bespreken je wensen en de mogelijkheden.

Bedrijfswagen
We verplaatsen ons wel eens vaker naar klanten. Daarom bieden we een ruim budget en keuzemogelijkheden aan voor de keuze van je bedrijfswagen. Als je dit wenst kan je steeds kiezen voor een volledig elektrische bedrijfswagen.

Opleidingsmogelijkheden
We bieden iedereen ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. We geven je de ruimte om hier zelf invulling aan te geven en keuzes te maken. Geen standaard opleidingsplan, maar een aanpak welke werkelijk op maat van jouw voorkeuren is uitgewerkt.

Play hard
We zorgen tijdig voor ontspanning en plezier. We organiseren heel wat activiteiten, weekendjes weg met de collega’s, een apéro op vrijdag. Maar ook etentjes en BBQ’s, want we willen het gewoon gezellig maken.

Wanneer je bij Involved solliciteert, maken we graag eerst kennis met jou als persoon. We willen weten of er een match is tussen jou en het team bij Involved. Tevens stel jij bij zo een eerste gesprek zo veel vragen als je wenst, we willen namelijk verder met mensen die echt overtuigd zijn van Involved als mogelijke werkgever.

Als er een fit is, gaan we in volgende gesprekken verder in op de inhoud. Jouw ervaring, je kennis maar natuurlijk ook jouw visie en ambitie. We tasten af hoe jouw wensen bijdragen aan de doelstellingen van ons team. Als laatste zoeken we samen naar een rol en job-inhoud waar je jou helemaal goed bij voelt.