Bluecrux

Doel

Door hun innovatieve aanpak merkte Bluecrux dat hun consultants en klanten veel complex, maar repetitief werk te doen hebben. Om kosten te besparen voor hun klanten en zelf boeiender werk te kunnen doen, beslisten ze om twee nieuwe producten te bouwen.

Bluecrux is van oorsprong niet gefocust op het bouwen van software, daarom zochten ze een partner die hen de nodige technische kennis en aanpak kon bieden. Involved bleek de ideale partij.

Oplossing

Door intensieve samenwerking tussen de productontwikkelaars en het technische team werd een ontwikkelstraat opgezet waar nieuwe features effectief kunnen opgepakt worden en de bestaande codebase systematisch bijgewerkt wordt. De transitie van start-up naar scale-up kan zo naadloos gemaakt worden. Bluecrux heeft daarbij de tijd om zelf met hun eigen mensen een aantal kritische posities in te vullen.

Het resultaat mag er alvast zijn:
Binocs
LightsOutPlanning

Twee moderne webapplicaties die met een gebruiksvriendelijke frontend, performante backend en complexe (big) dataverwerking samen een revolutionaire oplossing bieden aan de klanten.

Wil je meer weten? Advies nodig? Contacteer ons