Een warme welkom aan Stef en Viktor

Een warme welkom aan Stef en Viktor

September: klassiek de maand waarop we nieuwe schoolverlaters mogen verwelkomen. Deze september is niet anders. Een warme welkom aan Stef Baeyens en Viktor Segers. Duidelijk twee enthousiaste nieuwe collega’s!

Vroeger verliep de onboarding via HR. Omdat we ons nu organiseren a.d.h.v. tools uit S3, hebben we de volledige wijsheid van de groep kunnen benutten. Hierdoor verloopt de eerste dag volledig anders als voorheen.

De eerste verandering begint al ’s ochtends: onze collega’s Johnny en Pieter pikken Stef en Victor thuis op. Johnny neemt Viktor mee door zijn eerste dagen en Pieter Stef. Ze zorgen ervoor dat de starters hun weg leren kennen in de gebouwen van Involved en Cronos, bedrijfswagens opgehaald worden, accounts in orde zijn en dat ze ingeleid worden in de manier van werken binnen Involved zodat ze met succes aan hun eerste werkdagen kunnen beginnen.

Viktor en Stef starten hun eerste maand bij Involved met een high impact learning traject genaamd de Involved Masterclass!

De eerste werkdag van Stef en Viktor afsluiten doen we op een gepaste manier. We nodigen alle collega’s uit om van de gelegenheid gebruik te maken en een pint te pakken.

Schol! 🍻