Involved verhuist naar nieuwe locatie op de vloer

Involved verhuist naar nieuwe locatie op de vloer

Verandering van spijs doet eten. Zoals het bekende spreekwoord zegt, is het nuttig om geregeld van omgeving te veranderen. Het geeft je een nieuwe kijk op de dingen en zet de zaken die je belangrijk vindt extra in de verf.

Toen onze collega’s van Geosolutions hun kantoorruimte wilde herinrichten, grepen we deze kans bij Involved meteen om ons eigen kantoor op te frissen. In samenspraak kozen we een hoek van het pand met veel lichtinval. Ideaal om in de winter kostbare zonnestralen mee te pikken en in de zomer houden we dankzij de jaloezieën vlotjes de hitte buiten.

Bij de verhuis vonden we het belangrijk dat de sfeer van onze kantoorruimte behouden bleef. Niet dat onze stijl zo uniek is, maar we houden toch van een zekere gezelligheid. Liever onze grote houten tafels, in plaats van strak designer meubilair. Het zijn misschien niet de meeste praktische kantoormeubels, maar we zijn er ondertussen aan verknocht. In clusters van vier of zes vormen ze de ruime werkplaatsen. En het organische karakter van het hout brengt rust.

Bij Involved omarmen we nu al een tijdje de organisatorische principes van de Sociocratie, dus hebben we de Governance en Operations Boards ook een prominente plaats gegeven. Zo blijft iedereen voortdurend op de hoogte van wat er speelt in de verschillende domeinen van onze organisatie.

De verhuis is, na het aanvankelijk trek- en sleurwerk, een succes en de ideale gelegenheid om onze waarden en normen nog eens extra op scherp te stellen.

Benieuwd of jij je ook thuis zou voelen op ons nieuwe kantoor? Check dan zeker eens onze vacatures. We zoeken voortdurend nieuwe mensen om het hier, samen met ons, gezellig te maken.