Onze klanten worden met de grootste uitdagingen geconfronteerd. Involved bouwt user-centered software op maat om hen te helpen slagen.

Recente projecten

Lezingen & Presentaties
    No upcoming events.

Werken bij Involved

Spreekt het je aan om deel uit te maken van een gepassioneerd team dat wil bijdragen aan een unieke, wereld-veranderende manier van werken? We geloven in mensen die niet enkel slim zijn, maar ook zaken voor mekaar krijgen. We ondersteunen mensen die willen groeien en leiders in hun veld willen worden. Ben je verveeld met alledaagse software projecten en durf je gangbare methodes in vraag te stellen? Solliciteer bij Involved. We willen altijd kennis maken met mensen met passie en talent voor software engineering.

Meer over werken bij Involved

Over Involved

Aangename en unieke projecten

Bij Involved zijn we er van overtuigd dat software projecten ook aangenaam kunnen zijn. We hanteren een unieke aanpak waarbij de focus ligt op het erkennen van de realiteit. Verrassingen of wijzigingen zijn er namelijk in elk initiatief of project. Dit wordt vaak het voortschrijdend inzicht genoemd. Wij zorgen ervoor dat dit voortschrijdend inzicht eerder in het begin dan aan het einde van het project komt. Dit geeft onze klanten de ruimte om keuzes te maken en het project te sturen in de richting die ze willen uitgaan met hun business.

Gebruiksvriendelijke oplossingen

In deze tijden zijn het de customer-obsessed organisaties die het verschil maken. Dit zijn organisaties die elke dag werken aan het verbeteren van de touchpoints met hun klanten. Oplossingen uitgewerkt volgens de hoogste standaarden op het vlak van User Experience en Usability zijn nodig om deze klanten en gebruikers te overtuigen. Wij hanteren technieken zoals Agile Prototyping en User-Experience Design om zo oplossingen neer te zetten waar jouw klanten en gebruikers graag mee werken.

Nuchter & Focus op de essentie

Involved is een bedrijf van experts. Dat klopt. Maar we werken nog steeds voor jouw project en jouw doelstellingen. We houden van een dodelijke focus op de essentie van jouw project en leveren dan ook oplossingen zonder de typische mumbo-jumbo. Bij Involved werken mensen die effectief dingen gedaan krijgen en graag gewoon doen. Je kan ons steeds inhuren voor de zaken waar je zelf (nog) niet goed in bent of om mee te werken aan een complexe uitdaging.

De juiste focus en technologie

Als software-bedrijf bouwen we schaalbare applicaties en oplossingen op maat. Een administratieve backoffice applicatie, een portal voor je leveranciers of een strakke mobiele web-applicatie voor je klanten. We bouwen end-to-end oplossingen met het beste dat Web- en Software Technologie te bieden heeft. Dit alles ondersteund door schaalbare cloud-infrastructuur.

Involved op Twitter

Loading...