Bot Frameworks: the hottest topic in town

We zijn dankbaar dat we door Microsoft uitgenodigd worden voor een gezamenlijke sessie over Bot Frameworks

Sessie 1: Hoe een chat bot bouwen met Node.js en deze publiceren over Skype, Facebook of Slack

Sessie 2: Conversational Agents - Business Potential & Lessons Learned

Abstract 1

De gebruikte technologie voor interfaces is de afgelopen jaren enorm geëvolueerd. Van commandlines, grafische user interfaces, naar touch input en meer recent zelfs spraak-gestuurde applicaties. Aan de andere kan spenderen gebruikers meer en meer tijd binnen communicatie-platformen zoals Skype, Facebook Messenger, Whatsapp, Slack, etc. Met bots brengen we deze twee werelden bij elkaar en bouwen we flexibele applicaties welke geïntegreerd zijn binnen applicaties welke reeds goed gekend zijn door gebruikers. In deze sessie gaan we dieper in hoe je met het Microsoft Bot Framework en Node.JS bots kan bouwen. Bereid je voor op veel code demo's, van een eenvoudige chat dialog tot het capteren van natuurlijke taal. Je leer ook hoe je deze bot in verschillende chat applicaties integreert zoals Facebook Messenger, Skype of Slack.

Abstract 2

In deze sessie bekijken we het business potentieel van BOT's en de relatie tussen business doelstellingen en het gebruik van conversational interfaces. We delen ideeën over het belang van design, copywrite en identiteit van BOT's en hoe je de juiste dialogen kan samenstellen, verbeteren en onderhouden. We delen enkele van onze inzichten, best practices, tools voor spellchecking, natural language processing en nog andere.

Spreker 1: Nick Trogh

Bio: Nick Trogh is een senior technical evangelist bij Microsoft Belux waar hij developers, startups en software bedrijven helpt met het realiseren van hun software ambities op het Microsoft platform. Nick praat over cloud, mobile, web en game devevelopment. Voor hij Microsoft vergezelde, werkte Nick als software architect voor verschillende IT consulting bedrijven.

Spreker 2: Frederic Van Durme & Joeri Van Steen

Bio: Frederic en Joeri werken met cutting-edge tecnologie voor Faction XYZ

Agenda:

  • 18h00: Welkom met catering
  • 18h30: Sessie 1
  • 19h30: Break
  • 20h00: Sessie 2
  • 20h45: Casual chit chat over hot topics inclusief drankje
  • 21h30: Einde

Locatie

Microsoft

Leonardo da Vincilaan 3 - Zaventem, BE

Registratie

Registratie op Meetup