Reactive programming in Angular 2

Spreker 1 - Brecht Billiet - Reactive programming in Angular 2

Deze sessie gaat volledig over het leren denken in termen van reactive programming in Angular 2. In deze sessie worden vragen behandeld zoals "Waarom heb je reactive programming nodig?" en "Welke problemen zal reactive programming voor je oplossen?". Er worden real-life voorbeelden meegegeven en een stevige portie live-coding.

Brecht Billiet is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van grootschalige oplossingen op basis van single-page-applications met behulp van technologie zoals AngularJS. Hij is regelmatig spreker op nationele en internationale seminaries en een actieve deelnemer in de online community.

https://twitter.com/brechtbilliet

https://github.com/brechtbilliet

[https://www.linkedin.com/in/brecht-billiet-58417426/](https://www.linkedin.com/in/brecht-billiet-58417426/ )

Speaker 2: Sam Verschueren - Getting started with Angular through the Angular CLI

Front-End development kent de dag van vandaag de nodige uitdagingen. Tooling opzetten, een keuze maken voor een bundler module, code splitting juist opzetten en nog met vele andere zaken dien je rekening te houden. Deze initiele setup kan uitdagend zijn, zeker als deze technologie nieuw voor je is. Je moet met tools zoals Webpack en Browserify leren omgaan, terwijl je eigenlijk gewoon code wil schrijven. In deze sessie toont Sam hoe je met Angular van start kan gaan, gebruik makende van de Angular CLI.

Sam is een gepassioneerde JavaScript developer welke in sterke mate bijdraagt aan de opensource community. Hij is de man achter Listr, np, alfred-ng, alfred-rxjs, ... en draagt bij aan verschillende opensource libraries, frameworks en tools.

https://twitter.com/SamVerschueren

https://github.com/SamVerschueren/

https://www.linkedin.com/in/sam-verschueren-5b93a523/

Locatie

In The Pocket

Sassevaartstraat 46/401, Ghent, BE

Registratie

Registratie op Meetup