Wij zijn Involved

Hands-on expertise binnen software development & delivery

Wij zijn Involved, een groep van specialisten in software development & delivery met een focus op Microsoft technologie en Azure Cloud. We worden gewaardeerd door onze klanten voor onze betrokken aanpak waarbij eerlijk en pragmatisch advies centraal staat.

We werken volgens een “pure consultancy” aanpak waarbij we onze klanten begeleiden, adviseren en ondersteunen bij hun moeilijke digitale uitdagingen en transities.

We zijn niet enkel denkers, maar ook doeners. We staan elke dag zij aan zij met jouw team en bouwen samen vernieuwende digitale oplossingen. Met onze ervaring helpen we je in het uitbouwen van performante software development teams en delivery processen.

Wij zijn Involved, betrokken bij jouw digitale uitdagingen.

Waar zijn we goed in

We helpen je om je ideeën om te zetten in werkende softwareproducten. Hierbij ondersteunen we je in alle essentiële domeinen voor succesvolle software development & delivery. We staan sterk in onder andere application development & modernization, software audits, cloud native software en devops.

We werken steeds volgens een “pure consultancy” aanpak waarbij we korte tot lange termijn opdrachten aangaan. Steeds met de hoge graad aan betrokkenheid waarvoor we gekend staan.

Application Development & Modernization

We bouwen softwareoplossingen voor de sleutel uitdagingen van jouw organisatie. Met onze maatwerk oplossingen helpen we je om te differentiëren in je markt, een competitief voordeel te bekomen of je efficiëntie te verhogen. Alles wat we bouwen heeft een specifiek doel en is klaar voor de toekomst.

Cloud Native oplossingen

Moderne digitale oplossingen zijn eerder een doordachte opzet van kleinere services en Cloud bouwstenen dan een enkele grote monoliet. Deze evolutie brengt enorme mogelijkheden met zich mee, maar ook de nodige uitdagingen. We ondersteunen en begeleiden je in de transitie naar een meer Cloud-native aanpak.

Audits & Advies

We adviseren je binnen specifieke uitdagingen. Dit op het niveau van een softwareproduct, of het development- en delivery proces. We evalueren in functie van de te realiseren doelstellingen de technische kwaliteit van je softwareproduct, bekijken waar je delivery processen geoptimaliseerd kunnen worden en hoe Cloud ingezet kan worden.

Software Delivery & DevOps

Het opzetten van efficiënte processen voor development & delivery brengt heel wat met zich mee. Niet enkel op het niveau van technologie, maar ook de wijze van werken. We zetten samen met je team de nodige processen op en blijven je begeleiden tot het gewenste niveau bereikt is.

Ons team

Ownership nemen, ervaring opdoen en groeien. Als je jezelf hierin kan vinden, dan ben je binnen ons team op de juiste plaats.

Wij geloven in mensen die niet enkel slim zijn, maar ook zaken voor mekaar krijgen. Plantrekkers die willen uitblinken.

Involved, dat is een team van doorzetters met duidelijke doelen. We zijn het eens over wat we willen bereiken.

  • Voor elkaar creëren we een omgeving waar iedereen zich thuis voelt. Vanuit een aangeboren gedrevenheid stimuleren we elkaar om te groeien, zowel qua kennis als op menselijk vlak.
  • Voor onze klanten hebben we een evenwichtig partnership voor ogen. We streven naar een stabiele samenwerking en gezamenlijk succes.
  • Voor onze community willen we een bijdrage leveren door onze ervaring, expertise en inzichten met hen te delen.

Onze waarden

Bij Involved weten we waarvoor we staan. Onze kernwaarden vertalen onze identiteit. Noem ze gerust het kompas van onze organisatie.

Betrokken

Betrokkenheid zit in ons DNA. Onze consultants proberen de business context en doelstellingen van de klant echt te begrijpen. Hun persoonlijke uitdaging is het behalen van het best mogelijke resultaat. Betrokkenheid betekent ook menselijk zijn, transparant communiceren en voldoende kritisch durven zijn om onze klanten ook in de moeilijke en gevoelige thema’s te kunnen helpen.

Gedreven

Graag initiatief nemen, er hard invliegen en doorzetten tot het einde. Dat heeft iedereen binnen ons team gemeen. We gaan uitdagingen aan vanuit een gezonde drang om het verschil te maken, maar ook bij te leren. Dit doen we voor onze klanten, onze collega’s, maar ook onze community.

Competent

Goed zijn in alles is niet mogelijk. We willen excelleren binnen onze focus en de domeinen waarvoor we gekozen hebben. Elke opdracht zien we als een unieke kans om nieuwe ervaring op te doen, hieruit te leren en de competenties van het team te verhogen. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we het verschil maken binnen de opdrachten die we aangaan.

Ga je digitale uitdagingen aan met Involved!