User-centered software op maat van de klant. We denken mee en blijven bouwen tot het past.

Webtoepassingen en mobile apps in JavaScript en .Net. Daar zijn we goed in.

onze-missie5

Welkom bij Involved. Onze naam zegt het zelf: Wij zijn betrokken, van a tot z. Zowel bij de business case van de klanten als bij het groeitraject van onze software consultants. Stuk voor stuk bekwame programmeurs die graag meedenken. Want software ontwikkelen bij Involved is meer dan enkel code schrijven.

Maatwerksoftware begint met een leeg blad. We analyseren de businessdoelstellingen en zetten daarbij de gebruiker centraal. Dan beginnen we te schrijven.

Kwalitatieve code vloeit voort uit een grondige technische kennis. Dat vinden we hier vanzelfsprekend. Maar waar het echt om gaat, is het creatieve denkproces. De goesting en het talent om het net ietsje anders te doen. Op die manier bouwen wij unieke webtoepassingen en mobile apps, afgestemd op de specifieke noden van de eindgebruikers.

Ons team

Ownership, ervaring opdoen en groeien. Als je dat zoekt in een job, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Wij geloven in mensen die niet enkel slim zijn, maar ook zaken voor mekaar krijgen. Programmeurs die graag programmeren en daar trots op zijn. Plantrekkers die willen uitblinken.

Enkele consultants in beeld:

Ivan is een echt zwaargewicht. We vermoeden dat hij al programmeerde voor hij naar de kleuterschool ging. Dankzij een zeer brede interesse heeft Ivan een even uitgebreide kennis. Van Cobol tot DDD, software bouwen kent voor hem weinig geheimen. Daarnaast is hij meer dan goed op de hoogte van de geschiedenis van Europa en het Midden-Oosten en spreekt hij een zevental talen (C# en JavaScript niet meegerekend).

Robin leerden we kennen op de eerste editie van Hack The Future in 2014. Robin is enorm gedreven. Op drie jaar tijd is hij van afgestudeerde bachelor Elektronica-ICT doorgegroeid tot software architect en onze technische teamleider. Die snelle groei heeft hij vooral te danken aan zijn brede én diepe kennis, gecombineerd met een uitermate nuchtere mindset.

Johnny heeft ruim 10 jaar ervaring als software engineer en daardoor een zeer brede technische bagage die hij als vanzelfsprekend koppelt aan een bijzonder businessinzicht. Het zijn eigenschappen die erg gewaardeerd worden door zijn klanten. Zij komen spontaan naar hem met de meest complexe vraagstukken. Keer op keer geeft Johnny concreet advies waarmee hij al veel projecten tot een succesvol einde heeft geleid.

Onze vrolijke Hans heet Pim. Spontaan, enthousiast en een echte teamplayer. Zodra er gewerkt moet worden, is Pim de ernst zelve. Klanten en collega’s kunnen altijd op hem rekenen, voor hulp en creatieve oplossingen, maar vooral voor een degelijk, duurzaam resultaat.

Onze missie

Involved, dat is een team van doorzetters met duidelijke doelen. We zijn het eens over wat we willen bereiken:

  • Voor elkaar creëren we een werkplek die een beetje voelt als thuis. Vanuit een aangeboren gedrevenheid stimuleren we elkaar om te groeien, zowel qua kennis als op menselijk vlak.
  • Voor onze klanten hebben we een evenwichtig partnership voor ogen. We streven naar een stabiele samenwerking en gezamenlijk succes.
  • Voor de maatschappij willen we bijdragen aan betere maatwerksoftware en meewerken aan duurzame vooruitgang.

Onze waarden

Bij Involved weten we waarvoor we staan. Onze kernwaarden vertalen onze identiteit. Noem ze gerust het ethisch kompas van onze organisatie. Alle collega’s herkennen zich hierin:

Betrokken

Betrokkenheid zit in ons DNA. Onze consultants proberen de businessdoelstellingen van de klant echt te begrijpen. Het best mogelijke resultaat halen, dat zien ze als hun persoonlijke uitdaging. Betrokkenheid betekent ook authentiek zijn, actief luisteren, voldoende kritisch inzicht tonen en op een professionele manier durven te confronteren.

Gedreven

Graag initiatief nemen, er keihard invliegen en doorzetten tot het einde. Dat hebben alle consultants bij Involved gemeen. Zo pakken we projecten aan en zo breiden we continu onze kennis uit. Wat onze programmeurs vooral willen, is bijleren. Dat doen ze via de community, bij de klant en in elk gesprek met de vele gelijkgestemde zielen hier. Want software bouwen is hun hobby.

Competent

Competentie is de basis. Zonder technische kennis beginnen we er niet aan. Maar natuurlijk is er meer. We verwachten van onze consultants dat ze pragmatisch coderen met focus op de essentie. Verantwoordelijkheid nemen, professioneel gedrag, helpen waar nodig en durven hulp te vragen. Het hoort er allemaal bij.

Jij? Solliciteer vandaag nog op een van onze vacatures