Waarom Involved

Involved

Welkom bij Involved. Onze naam zegt het zelf: Wij zijn betrokken, van a tot z. Zowel bij de business case van de klanten als bij het groeitraject van onze software consultants. Stuk voor stuk bekwame programmeurs die graag meedenken. Want software ontwikkelen bij Involved is meer dan enkel code schrijven.

Als developer weet je dat niet alle developers gelijk zijn. Zo zijn ook niet alle consultancy bedrijven gelijk. Inhoudelijk leggen we de lat hoog, dat is niet zo speciaal, maar wat ons uniek maakt is de manier waarop we georganiseerd zijn. Geen hiërarchie met grote en kleine bazen maar een groep mensen die in kleinere teams specifieke verantwoordelijkheden opnemen. Zo zijn er groepjes, of kringen zoals we ze noemen, die bijvoorbeeld rond community, klanten, kennisdeling of andere topics samen beslissingen nemen. Dit maakt dat iedereen behalve zijn inhoudelijke taak bij zijn klant nog een belangrijke reden heeft om de band met Involved te onderhouden. Iedereen heeft namelijk zelf impact op het doen en laten van Involved. Zo zijn we allemaal samen Involved en is ons bedrijf echt ONS bedrijf.

Neem zeker eens contact op via deze link, we zoeken nog een toffe collega om ons team te versterken.

Werken bij ons

Ownership, ervaring opdoen en groeien. Als je dat zoekt in een job, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Wij geloven in mensen die niet enkel slim zijn, maar ook zaken voor mekaar krijgen. Programmeurs die graag programmeren en daar trots op zijn. Plantrekkers die willen uitblinken. Een team van doorzetters met duidelijke doelen. We zijn het eens over wat we willen bereiken:

  • Voor elkaar creëren we een werkplek die een beetje voelt als thuis. Vanuit een aangeboren gedrevenheid stimuleren we elkaar om te groeien, zowel qua kennis als op menselijk vlak.
  • Voor onze klanten hebben we een evenwichtig partnership voor ogen. We streven naar een stabiele samenwerking en gezamenlijk succes.
  • Voor de maatschappij willen we bijdragen aan betere maatwerksoftware en meewerken aan duurzame vooruitgang.

Involved @ Techorama

100 standen, maar waarom Involved?

Onze collega Johnny Hooyberghs inspireert je met zijn talk over Unity 3D. In een uur bouwt hij een volledige applicatie op het platform, wie doet hem dat na? Aan onze stand test je jouw coding skills in .NET en Javascript. Wie weet zie je je naam schitteren in onze hall of fame of win je gratis tickets voor Techorama 2020! Bovendien zijn we op zoek naar een nieuwe collega en hopen we die op Techorama tegen te komen. Vraag zeker meer info aan een collega of check onze jobs pagina.

Kom zeker naar Techorama 2019

Techorama is de Belgische hoogmis voor iedereen die met software development bezig is en daarbij Microsoft tools gebruikt. De voorganger TechDays, was in belangrijke mate een beurs waar de Microsoft spierballen getoond werden. Maar omdat Techorama vanuit de community georganiseerd wordt, ligt de focus hier veel meer op de meerwaarde voor de deelnemers. Alle info over de Space Edition van dit jaar vind je hier.