Techorama

Techorama

Techorama is de Belgische hoogmis voor iedereen die met software development bezig is en daarbij Microsoft tools gebruikt. De voorganger TechDays, was in belangrijke mate een beurs waar de Microsoft spierballen getoond werden. Maar omdat Techorama vanuit de community georganiseerd wordt, ligt de focus hier veel meer op de meerwaarde voor de deelnemers.

We kijken dit jaar in het bijzonder uit naar de talk van onze collega Johnny Hooyberghs met zijn talk over unity 3D. Hij zal in een sessie van een uur een volledige applicatie op dit platform bouwen. Wie doet hem dat na? Het tot stand komen van zijn talk kan je lezen op onze nieuws pagina.

Maar we zijn ook op zoek naar een nieuwe collega die we hopen op Techorama tegen te komen. Vraag zeker meer info aan een collega of check onze jobs pagina.

Praktische info

Techorama vindt plaats op 20 tot 22 mei 2019 in Kinepolis Antwerpen, Groenendaallaan 394, 2030 Antwerpen.

Openingsuren

Dinsdag 21 mei

8u45 tot 18u45

Woensdag 22 mei

8u45 tot 20u30

Wie is involved

Welkom bij Involved. Onze naam zegt het zelf: Wij zijn betrokken, van a tot z. Zowel bij de business case van de klanten als bij het groeitraject van onze software consultants. Stuk voor stuk bekwame programmeurs die graag meedenken. Want software ontwikkelen bij Involved is meer dan enkel code schrijven. Kom meer te weten over Involved.

Involved @ Techorama

100 standen, maar waarom Involved?

Onze collega Johnny Hooyberghs inspireert je met zijn talk over Unity 3D. In een uur bouwt hij een volledige applicatie op het platform, wie doet hem dat na? Aan onze stand test je jouw coding skills in .NET en Javascript. Wie weet zie je je naam schitteren in onze hall of fame of win je gratis tickets voor Techorama 2020! Bovendien zijn we op zoek naar een nieuwe collega en hopen we die op Techorama tegen te komen. Vraag zeker meer info aan een collega of check onze jobs pagina.