Involved @ Techorama

Waarom onze stand

Wil je checken hoe sterk je bent als developer? Wat de kop van jut is voor de boerenzoon is de challenge van Involved voor techies. Test je coding skills in .NET en Javascript, zie je naam schitteren in onze hall of fame en win je gratis ticket voor Techorama van volgend jaar.

Techorama is dé I.T. beurs van België. Daar moet Involved uiteraard bij zijn. Bij verschillende workshops en standen kom je in contact met een pak nieuwe technologie. Bovendien kan je kennis opdoen van meer dan negentig sprekers. Op Techorama 2019 staat de deelnemer centraal.

En laat dat nu net zo zijn bij Involved. De naam zegt het zelf: betrokkenheid zit in ons DNA. Onze kernwaarden vertalen onze identiteit: betrokkenheid, gedrevenheid en competentie. Kwalitatieve code vloeit voort uit een grondige technische kennis. Dat vinden we hier vanzelfsprekend. Maar waar het echt om gaat, is het creatieve denkproces. De goesting en het talent om het net ietsje anders te doen. Op die manier bouwen wij unieke webtoepassingen en mobile apps, afgestemd op de specifieke noden van de eindgebruikers.

Leer samen met Involved op Techorama nog meer over software development en laat je inspireren door de talk over Unity 3D van onze collega Johnny Hooyberghs! Lees hier al hoe Johnny zijn project op punt heeft gezet.

Onze spreker

Johnny heeft ruim 10 jaar ervaring als software engineer en daardoor een zeer brede technische bagage die hij als vanzelfsprekend koppelt aan een bijzonder businessinzicht. Het zijn eigenschappen die erg gewaardeerd worden door zijn klanten. Zij komen spontaan naar hem met de meest complexe vraagstukken. Keer op keer geeft Johnny concreet advies waarmee hij al veel projecten tot een succesvol einde heeft geleid.

Klaar om jouw kennis te testen? Kom langs bij Involved @ Techorama en neem het op tegen Johnny in een test .NET development of Javascript, zie jouw naam verschijnen in de hall of fame en win tickets voor Techorama 2020.

Wie is involved

Welkom bij Involved. Onze naam zegt het zelf: Wij zijn betrokken, van a tot z. Zowel bij de business case van de klanten als bij het groeitraject van onze software consultants. Stuk voor stuk bekwame programmeurs die graag meedenken. Want software ontwikkelen bij Involved is meer dan enkel code schrijven.

Kom zeker naar Techorama 2019

Techorama is de Belgische hoogmis voor iedereen die met software development bezig is en daarbij Microsoft tools gebruikt. De voorganger TechDays, was in belangrijke mate een beurs waar de Microsoft spierballen getoond werden. Maar omdat Techorama vanuit de community georganiseerd wordt, ligt de focus hier veel meer op de meerwaarde voor de deelnemers. Alle info over de Space Edition van dit jaar vind je hier.